Criativado

HP Latex printerserie

Criativado, Brazilië, begon als een visuele communicatieservice en in de beginjaren heeft het bedrijf drukwerk uitbesteed, waarbij het zich liever concentreerde op de voordelige markt.

Na te hebben geïnvesteerd in een HP Latex 360 printer kan het bedrijf nu toepassingen met een grotere waarde aanbieden aan klanten die de voorkeur geven aan kwaliteitsafdrukken boven afdrukken met hoge volumes en lage kosten. Bovendien is de veelzijdigheid van de HP Latex printer inspirerend voor creativiteit en service-innovatie.

Het was duidelijk dat de HP Latex 360 printer een wereld van nieuwe ideeën en mogelijkheden zou openen. We hebben de enige HP Latex printer in een straal van 120 km, wat ons een duidelijk voordeel geeft.

– Jonathan Tebaldi, eigenaar

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region