De hoogste precisie en fijnste details1

Vertrouw op een heldere pdf-uitvoer2 en bereik scherpe lijnen en tekst met high-definition HP printkoppen1. Print perfecte overgangen en werk vrij met water-/lichtbestendige afdrukken met HP Vivid Photo-inkt3.

Verbeterde efficiëntie, hogere snelheid4

Bespaar tot 40% van de tijd voor het wisselen van media met twee rollen5 en verhoog de efficiency met de snelste mediaverwerking6. Print 2 keer zo snel zonder kwaliteitsverlies4 en bespaar tijd met de HP Click-taakverzendingssoftware7.

De veiligste grootformaatprinter ter wereld8

Bescherm uw data en netwerk8 met ingebouwde beveiligingsvoorzieningen en houd uw apparaten veilig door voorkeuren op elk moment in te stellen.

HP grootformaat printoplossing voor GIS

Download onze gratis brochure en ontdek onze gerichte portfolio met oplossingen voor GIS-applicaties.

HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer

HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer

De meest nauwkeurige kaarten met dual-roll optie

  • Maximumbreedte media 1626 mm / 64 inch
  • Cartridge van 500 ml
  • Snelheden tot 98 m2/uur (1055 ft2/uur) Snel op normale media
  • Multifunctioneel rolaccessoire
  • Beveiligingsvoorzieningen inbegrepen    Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Alleen bedoeld voor gebruik met cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken9.

Ontdek meer over HP DesignJet-technologie

HP Vivid Photo inkt

HP Vivid Photo-inkt ondersteunt uw manier van werken en levert water- en kleurbestendige afdrukken op3 met de hoogste precisie1, fijne lijndetails en goed te onderscheiden kleuren.

HP Click

Radicaal eenvoudige printervaring met de eenvoudigste taakverzendingssoftware ter wereld7. Met één klik10 verstuurt u meerdere bestanden vanaf uw pc of Mac om te printen7.

Beveiliging

Er is meer nodig dan een firewall om aanvallen van geraffineerde hackers te weerstaan. U hebt de veiligste grootformaatprinter ter wereld nodig8 van HP om uw apparaten, data en documenten te beschermen.

HP DesignJet-printers

Impactvolle HP DesignJet grafische printers

HP DesignJet Z9⁺ Pro

De hoogste professionele fotokwaliteit met optimale productiesnelheid

HP DesignJet Z6 Pro

De meest nauwkeurige kaarten met dual-roll optie

[1] Hoogste precisie op basis van tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in maart 2021, waarbij de HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC vanaf 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werd de minimumafstand tussen twee lijnen vereist voor correcte reproductie van de lijnen (hoe kleiner de afstand, hoe hoger de precisie) vergeleken van afdrukken op gestreken papier in de standaardmodus. Optie voor twee rollen moet apart worden aangeschaft.
[2] Adobe PostScript®/PDF-upgradekit wordt apart verkocht. Adobe PDF Print Engine (APPE) is Adobe's snelle, betrouwbare printplatform. Versie 5.5 breidt de toonaangevende printreproductie van APPE uit met efficiënte prestaties en revolutionaire renderfuncties. Met APPE 5.5 kunt u uw printerworkflow efficiënter maken en winstgevender werken dankzij innovaties op het gebied van inkjetprinttechnologie. Kijk voor meer informatie op http://www.adobe.com/products/pdfprintengine.
[3] De prestaties variëren afhankelijk van verschillen in het schrijfsysteem. Schatting van printbestendigheid door HP Image Permanence Lab gebaseerd op dezelfde samenstelling van HP Vivid Photo inkt met de HP DesignJet Z6200 fotoproductieprinter en gebruik van zes soorten inkt. Waterbestendigheid varieert afhankelijk van de printer en het printprofiel. Waterbestendigheidstests van HP Image Permanence Lab op een reeks HP media volgens de ISO 18935-procedure. Kijk voor meer informatie op http://www.HPLFMedia.com/printpermanence.
[4] Sneller vergeleken met de HP DesignJet Z6810 60 inch productieprinter. Gebaseerd op interne tests van HP in januari 2021. Op normaal papier en in de snelle modus kan de HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer een snelheid van 98 m2/uur (1055 ft2/uur) bereiken met dezelfde kwaliteit als de HP DesignJet Z6810 60 inch productieprinter op normaal papier en in de normale modus met een snelheid van 51 m2/uur (549 ft2/uur).
[5] Tot 40% minder tijd op basis van interne tests van HP in februari 2021 vergeleken met HP DesignJet Z6610/Z6810 60 inch productieprinters zonder optie voor een tweede rol. Multifunctioneel rolaccessoire voor HP DesignJet Z Pro 64 inch printers wordt apart verkocht.
[6] Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021, waarbij de HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC vanaf 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werd een 44 inch rol Océ-ontwerppapier van 75g gebruikt. Hierbij werd de tijd gemeten tussen het plaatsen van de rol in de rolhouder en het voltooien van de installatie van de rol door de printer. De test werd uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden voor beide printers (het plaatsen van de bovenste rol en het gebruik van standaardinstellingen voor detectie van de scheefheid en het formaat).
[7] Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021, waarbij de HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC vanaf 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werden 5 A1 PDF GIS-bestanden geprint op normaal papier en in de standaardmodus met gebruik van HP Click- en Canon Direct Print & Share-printsoftware. De test werd uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden voor beide printers in equivalente printmodi. Hierbij werd de tijd gemeten tussen het slepen en neerzetten van de bestanden en het uitwerpen van de laatste pagina door de printer. Geldt voor PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF- en HP-GL/2-bestanden. HP Click is alleen compatibel met originele HP inktsupplies.
[8] Gebaseerd op een vergelijking van gepubliceerde beveiligingsspecificaties in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021. Bij de tests werd de HP DesignJet Z6 Pro 64 inch printer vergeleken met concurrerende printers die volgens IDC vanaf 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Vergelijkingsmatrix en verdere details zijn op aanvraag verkrijgbaar.
[9] Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
[10] Zodra de afbeelding is geselecteerd, print u met één muisklik het volledige bestand zonder enige wijzigingen aan de printinstellingen aan te brengen. Geldt voor PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF- en HP-GL/2-bestanden.
[11] De allerbeste professionele fotokwaliteit met het breedste kleurenbereik. Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in januari 2021 waarbij de HP DesignJet Z9+ Pro 64 inch printer werd vergeleken met vergelijkbare concurrerende printers die volgens IDC vanaf 2020 het grootste marktaandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Bij de tests werd in CIE-laboratoria het kleurenbereikvolume (hoe hoger, hoe beter) vergeleken van afdrukken op HP Premium Instant-dry Satin fotopapier in de beste modus. Test uitgevoerd onder dezelfde omstandigheden voor alle printers waarbij het TC9.18-doel werd gemeten met de i1-spectrofotometer van X-Rite.

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region