Breid uw activiteiten uit naar hoogwaardige toepassingen

Met de HP Latex R-printerserie kunt u ja zeggen tegen short runs met hoogwaardige speciale dozen en displays met het meest glanzende wit1 en de meest levendige kleuren2 en een flexibele inkt die beter vouwen en buigen mogelijk maakt zonder te scheuren in vergelijking met technologieën op basis van UV-inkt.

Blader om te ontdekken

Hoe wilt u printen?

Zeg JA tegen verpakkingen van hoge kwaliteit in short runs
Toepassingen
Gebruikerservaringen
Mediakeuze

Zeg JA tegen verpakkingen van hoge kwaliteit in short runs

Ontdek hoe u hoogwaardige gepersonaliseerde verpakkingen kunt printen op verschillende soorten karton met de HP Latex R-printerserie.

Nieuw webinar: 15 april, 12.00 - 13.00 uur (CET)

HP geprinte verpakkingen – Inzichten en trends in de verpakkingsindustrie

Wilt u uw klanten een breder scala aan diensten aanbieden en diversifiëren naar toepassingen met meer toegevoegde waarde?


Laat u inspireren door ons aanstaande webinar over de nieuwste trends en inzichten in de verpakkingsindustrie, hoe uniek ook. De 1 uur durende sessie bevat een interview met experts uit de verpakkingsindustrie, klanten van HP printserviceproviders en een live demonstratie van een verpakkingsoplossing van HP met gepersonaliseerde verpakkingsideeën voor eindklanten.

Toepassingen

Speciale dozen

Zeg ja tegen short runs en creëer hoogwaardige aangepaste verpakkingen. Met flexibele HP Latex-inkt kunt u beter vouwen en buigen zonder scheuren in vergelijking met technologieën op basis van UV-inkt.

Speciale doos

Geprint met de HP Latex R2000 Plus
Printer in 8-pass, op 35 m2/u (378
ft2/u) op golfkarton

Displays

De HP Latex R-printerserie is een hybride oplossing waarmee u geweldige kleuren kunt bereiken op zowel harde als flexibele materialen, en waarmee u de kwaliteit van elk hard substraat, inclusief golfkarton, verbetert.

Display van golfkarton

Geprint met de HP Latex R2000 Plus
Printer in 8-pass, op 35 m2/u (378
ft2/u) op golfkarton.


  1. Meest glanzende wit op basis van interne HP tests in januari 2018 vergeleken met de HP Scitex FB750/FB550 printer met gebruik van UV-curable inkttechnologie. Witte inkt gemeten voor het glansniveau bij 60 graden op hard materiaal (acryl). Getest met gebruik van Glossmeter BYK micro-TRI-gloss (20°, 60°, 85°), in overeenstemming met ISO 2813 en ASTM D523 wat betreft de mate van glans. Witte inkt is mogelijk optioneel, waarvoor het HP optiepakket voor witte inkt moet worden aangeschaft.

  2. Meest levendige kleuren volgens eigen tests van HP uit januari 2018 in vergelijking met printers onder $ 350.000 USD van de voornaamste concurrenten. Getest in de printmodus voor hoge kwaliteit op hard substraat (wit acryl, 12-pass, 6 kleuren, 120%). Eigen tests van HP met HP GamutViewer, Alpha Shapes=50000.

Gebruikerservaringen

“De HP Latex R2000 heeft onze mogelijkheden uitgebreid en heeft klanten in staat gesteld de kwaliteitsresultaten te behalen die ze echt willen.”

Superieure verpakking en afwerking

Mediakeuze

Voor uitzonderlijke resultaten is het essentieel om de juiste media- en printtechnologie met elkaar te verbinden. Daarom biedt HP een breed scala aan media die zijn ontworpen en getest om te werken met alle HP printtechnologieën. Met meer dan 2000 mediaprofielen bent u in staat om levendige en nauwkeurige kleuren te krijgen in uw interieurdecoratietaken met slechts enkele klikken.

Kies uit een breed scala aan geteste en gecertificeerde media uit de sector die de beste medialeveranciers ter wereld ondersteunt.

Gerelateerde printers

HP Latex R1000 Printer

Til uw bedrijf naar een hoger niveau door eenvoudig en automatisch te printen met wit op harde media1

HP Latex R1000 Plus Printer

Laat uw bedrijf groeien door hoogwaardige opdrachten met één apparaat te printen met wit1 en harde en flexibele media

HP Latex R2000 Plus Printer

Hoogwaardige kwaliteit en prachtige kleuren1 op harde media tot 2,5 m (98 inch) voor duurzame productieomgevingen

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region