Breid uw activiteiten uit naar hoogwaardige toepassingen

Met de HP Latex R-printerserie kunt u uitbreiden naar hoogwaardige toepassingen en uw point-of-salestoepassingen een extra dimensie geven met thermoforming prints, verbluffende kleuren en het meest glanzende wit1. U krijgt met één technologie dezelfde uitstraling in harde en flexibele campagnes en u kunt afscheid nemen van printen en cacheren.

Blader om te ontdekken

Hoe wilt u printen?

Zeg JA tegen hoogwaardige vormen
Toepassingen
Gebruikerservaringen
Mediakeuze

Zeg JA tegen hoogwaardige vormen

Ontdek hoe u met de HP Latex R-printerserie thermoforming prints met sprankelende kleuren kunt produceren die bestand zijn tegen verlies van kleurdekking wanneer ze in diepgetrokken vormen worden gespannen.

Toepassingen

POP voor binnen en backlit gamen

Creëer schitterende POP-displays en gameconsoles met backlit die de aandacht van klanten kunnen trekken met sprankelende kleuren, een zeer opaque wit1 en unieke details.

POP voor binnen

Geprint met de HP Latex R2000 Plus-printer
in 6-pass 140% inkt op styreen.

Buitenreclame

Maak prachtige grote diepgetrokken borden die zijn ontworpen om verlies van kleurdekking als gevolg van het uitrekken van de media te weerstaan en zeer opaque wit 1 voor borden met backlit.

Geprint met de HP Latex R2000 Plus-printer
in 33-pass 140% kleur, 160% wit op opaal acryl.

Fabricage van kunststoffen

Creëer hoogwaardige diepgetrokken kunststofproducten met minder iteraties. Flexibele HP Latex-inkt is bestand tegen verlies van kleurdekking en is ontworpen om beter bestand te zijn tegen scheuren tijdens de productie en afschilferen tijdens de afwerking, in vergelijking met technologieën op basis van UV-inkt.

Koffer

Geprint met de HP Latex R2000 Plus-printer
in 8-pass 130% inkt op ABS-kunststof.


  1. Meest glanzende wit op basis van interne HP tests in januari 2018 vergeleken met de HP Scitex FB750/FB550 printer met gebruik van UV-curable inkttechnologie. Witte inkt gemeten voor het glansniveau bij 60 graden op hard materiaal (acryl). Getest met gebruik van Glossmeter BYK micro-TRI-gloss (20°, 60°, 85°), in overeenstemming met ISO 2813 en ASTM D523 wat betreft de mate van glans. Witte inkt is mogelijk optioneel, waarvoor het HP optiepakket voor witte inkt moet worden aangeschaft.

  2. Hoge opaciteit volgens eigen tests van HP WeatherOmeter uit oktober 2017 met HP Latex-overcoat met 1 dot per pixel op een reeks harde en flexibele ongelamineerde substraten. Witte inkt is mogelijk optioneel, waarvoor het HP optiepakket voor witte inkt moet worden aangeschaft.

Gebruikerservaringen

”Met een printer uit de HP Latex R-serie kunnen we op veel verschillende substraten printen die we vroeger niet mochten gebruiken. Dat is echt een verandering.”

United Visual Branding (UVB)

Mediakeuze

Voor uitzonderlijke resultaten is het essentieel om de juiste media- en printtechnologie met elkaar te verbinden. Daarom biedt HP een breed scala aan media die zijn ontworpen en getest om te werken met alle HP printtechnologieën. Met meer dan 2000 mediaprofielen bent u in staat om levendige en nauwkeurige kleuren te krijgen in uw interieurdecoratietaken met slechts enkele klikken.

Choose from a wide range of tested and certified medias from the industry’s best media providers across the world.

Gerelateerde printers

HP Latex R1000 Printer

Til uw bedrijf naar een hoger niveau door eenvoudig en automatisch te printen met wit op harde media1

HP Latex R1000 Plus Printer

Laat uw bedrijf groeien door hoogwaardige opdrachten met één apparaat te printen met wit1 en harde en flexibele media

HP Latex R2000 Plus Printer

Hoogwaardige kwaliteit en prachtige kleuren1 op harde media tot 2,5 m (98 inch) voor duurzame productieomgevingen

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region