Japanse kustwacht

HP PageWide XL printerserie

Elk jaar moet de Japanse kustwacht tijdgevoelige maritieme kaarten produceren.

De afdeling worstelde met de vraag. Dankzij de supersnelle HP PageWide XL printers kan het bedrijf nu direct op deze verzoeken reageren.

Met de HP PageWide XL 8000 printer kan de Japanse kustwacht zijn vitale werk voortzetten en de veiligheid op zee garanderen.

– Hideki Fukushima, adjunct-directeur, van de afdeling grafiek- en navigatiegegevens en het departement hydrografie en oceanografie

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region