HP PageWide XL Pro 8200 multifunctionele grootformaatprinter

De snelste reactie1, nu ook voor grafische posters met korte gebruiksduur.

HP PageWide XL Pro 8200 MFP

Snelste reactie voor de strakste deadlines1

Met snelheden tot 30 D/A1-pagina's per minuut2. Lever volledige projecten drie keer zo snel door een gemengde uitvoer van CAD-tekeningen en presentatiepanelen te printen3.

Laat uw bedrijf groeien

Bied een combinatie van technische afdrukken en grafische posters met korte gebruiksduur, inclusief dubbelzijdig printen op panelen en vellen.

Vergroot uw winst met een allesomvattende oplossing

Profiteer van lage operationele kosten met HP Eco-Carton-inktcartridges van 3 liter en maak tijd voor de operator vrij met een besparing van tot 50% op de voorbereidings- en afwerkingskosten4.

Ontdek de nieuwe HP PageWide XL Pro 8200 MFP

Aanbevolen toepassingen

Technische tekeningen

Lever nauwkeurige lijnen, consistente grijstinten en levendige kleuren.

Tijdelijke posters

Print posters met korte gebruiksduur. De afdrukken op compatibele substraten zijn direct droog en kunnen meteen worden afgewerkt of geleverd.

Communicatieborden

Maak uw aanbod compleet met het printen van grootformaat karton en panelen voor klantenpresentaties en posters voor het onderwijs, evenementen of winkels.

Pakpapier

Maak aangepaste cadeauverpakkingen voor speciale gelegenheden. Voeg uw naam, logo, afbeelding of aangepaste inhoud toe.

HP PageWide XL Pro-oplossingen voor laden en afwerken

HP PageWide XL Pro Sheet Feeder

Verhoog uw productiviteit en maak uw workflow van printen tot snijden compleet met deze snelle en betrouwbare oplossing.

HP PageWide XL Stacker Pro

Versnel het volledige printproces. Deze veelzijdige, productieve en volledig geïntegreerde stapelaar is geschikt voor taken met verschillende formaten en diktes.

HP PageWide XL-vouwoplossingen

Online vouwen met een hoge productiviteit. Voltooi uw taken van begin tot einde met een vouwsnelheid tot 23 m (75 ft) per minuut.

Breid uw activiteiten uit met nieuwe posters met korte gebruiksduur met de snelste grootformaatprinter1

  • Tot 500 m2/uur of 30 A1/min.
  • Tot 6 rollen.
  • HP Eco-Carton-inktsupplies van 3 liter.
Ontdek meer over onze unieke end-to-end oplossing

HP PrintOS5

Beheer uw printerpark, ook onderweg.

HP SmartStream

Print dubbelzijdig op vellen en panelen met een geoptimaliseerde workflow met functie voor automatisch omdraaien.

Oplossingen van derden

HP is een partnerschap aangegaan met toonaangevende providers om verschillende allesomvattende workflowoplossingen te kunnen bieden.

[1] Claim: De snelste grootformaatprinter met de hoogste reactiesnelheid
Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in oktober 2020. De snelste printer vergeleken met alternatieve grootformaat printers voor technische documenten, GIS-kaarten en PoS-posters onder USD 200.000 vanaf oktober 2020. De hoogste reactiesnelheid vergeleken met de HP PageWide XL Pro 5200 multifunctionele printer.
[2] Claim: Printsnelheden tot 30 D/A1-pagina's per minuut
De HP PageWide XL Pro 8200 multifunctionele printer levert 30 D/A1-afdrukken met CAD-uitvoer in 1 minuut. Het aantal pagina's is afhankelijk van de printmodus en de geprinte toepassing.
[3] Claim: Lever 3x sneller complete projecten
Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in september 2020, waarbij de HP PageWide XL Pro 8200-printer werd vergeleken met een vergelijkbare concurrerende printer die volgens IDC vanaf 2019 het grootste marktaandeel van ledprinters wereldwijd vertegenwoordigt. Test uitgevoerd door het afdrukken van 3 B1-posters op B1-foam en 3 exemplaren van een bestand van 6 pagina's waarin de formaten A0 en A1 en normale gecoate papiersoorten worden gecombineerd. Tijdmeting vanaf het moment dat op de knop "verzenden" wordt geklikt tot uitvoer van de laatste pagina uit de printer. In een modus met een equivalente printkwaliteit.
[4] Claim: Bespaar tot 50% op voorbereidings- en afwerkingskosten
Gebaseerd op tests in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in september 2020, waarbij de HP PageWide XL Pro 8200/5200-printerserie werd vergeleken met een vergelijkbare concurrerende printer die volgens IDC vanaf 2019 het grootste marktaandeel van ledprinters wereldwijd vertegenwoordigt, door de taak voor te bereiden en te printen. Test uitgevoerd door 3 exemplaren van een bestand van 6 pagina's te verzenden waarin de formaten A0 en A1 en normale gecoate papiersoorten worden gecombineerd. Tijdmeting vanaf het moment dat op de knop "verzenden" wordt geklikt tot uitvoer van de laatste pagina uit de printer. Geprint in snelle/CAD-equivalente printkwaliteitsmodus.
[5] Claim: HP PrintOS
Een HP PrintOS-account en een apparaat met internetverbinding zijn vereist. Kijk voor meer informatie op http://www.printos.com.

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region