HP PageWide XL 4600 printerserie

Doe het werk van twee printers met één printer, sneller en voordeliger dan met LED

 • Tot 15 D/A1 pagina's/minuut zwart-wit en kleur
 • Eerste pagina gereed binnen 30 seconden
 • Beschikbaar multifunctioneel apparaat met geïntegreerde scanner of printer met 1200 dpi
 • Tot 4 rollen met stapelaar aan bovenkant voor 100 pagina's
 • Afdrukken die bestand zijn tegen vervagen en vocht met HP PageWide XL pigmentinkt⁴
 • Printen met pincode, zelfversleutelende HDD met AES-256, beveiligd schijfgebruik en IPSec

Neem de productrondleiding

SNEL: directe en eenvoudig toegang tot uw afdrukken

Dankzij snelheden tot 15 D/A1-pagina's/minuut en een snelle eerste pagina gereed van 30 seconden voor de eerste pagina verliest u geen tijd met wachten.
Met HP Click, de functie voor printen met één klik, kunt u erop vertrouwen dat de afdruk precies is zoals verwacht.2
Iedereen kan kopiëren en scannen met intuïtieve multifunctionele workflows, inclusief automatische verwijdering van achtergronden.3
Dankzij de vier rollen en de stapelaar aan de bovenzijde voor 100 pagina's kunt u zich volledig richten op uw project en niet op de printer.

BESPAAR: houd de kosten in de hand

Werk in zwart-wit en kleur met lagere kosten dan met LED1 voor kleine volumes.
Houd de afdrukkosten in de hand en doe uw voordeel met HP SmartTracker software.
Gebruik half zoveel stroom per pagina als vergelijkbare LED-printers.4
Beveilig gegevens en verlaag de kosten met een zelfgecodeerde HDD, Secure Disk Erase en toegangsbeheer.

VEELZIJDIG: een printeroplossing voor zwart-wit én kleur

Verbeter het beheer en vereenvoudig uw workflow met een printer voor zowel zwart-wit als kleur.
De volledig geïntegreerde HP oplossing voldoet aan al uw behoeften, van het voorbereiden tot het voltooien van een taak.
Produceer fraaie technische afdrukken met levensechte kleuren, scherpe lijnen, fijne details en genuanceerde grijstinten die mooier zijn dan met LED.6
De HP PageWide XL inkt op pigmentbasis leveren duurzame afdrukken op die licht- en vochtbestendig zijn, zelfs op ongecoat bond papier.5

Aanbevolen toepassingen


 1. Snelste is gebaseerd op een vergelijking met andere LED-printers en MFP's voor kleine volumes (tot 7 D/A1-pagina's per minuut) uit november 2018. De operationele kosten zijn gebaseerd op producten met ledtechnologie voor kleine volumes onder $ 20.000 die beschikbaar waren in november 2018. De operationele kosten omvatten supplies en servicekosten. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/pagewidexlclaims.
 2. Printen met één klik, nadat de afbeelding is geselecteerd, indien het hele bestand zonder wijzigingen in de afdrukinstellingen wordt geprint. Geldt voor PDF-, JPEG-, TIFF- en HP-GL/2-bestanden. HP PageWide XL PostScript/PDF-upgradekit is vereist voor HP PageWide XL 4600 printers.
 3. Multifunctionele capaciteit is alleen beschikbaar op de HP PageWide XL 4600 multifunctionele printer.
  4. De conclusies zijn gebaseerd op interne tests van HP voor een specifiek gebruiksscenario. Vergelijkbare printers met ledtechnologie is gebaseerd op LED-printers die printen met 4–6 D/A1-pagina's per minuut, die volgens IDC in april 2018 meer dan 80% van het totale marktaandeel van LED-printers voor middelgrote volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/pagewidexlclaims.
 4. In vergelijking met afdrukken die gemaakt zijn met HP 970/971/980 inkt en die licht- en vochtbestendig zijn volgens de ISO 11798-certificering voor lichtbestendigheid en duurzaamheid. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/pagewidexlclaims.
 5. Voor afdrukken die geproduceerd zijn met HP PageWide XL printers en LED-printers van andere fabrikanten en die volgens IDC meer dan 50% van de in 2018 verkochte LED-printers in Noord-Amerika vertegenwoordigen. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/pagewidexlclaims.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP PageWide XL printers

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region