HP Latex 335 printer

Vergroot uw aanbod. Werk productiever.

Produceer dezelfde signage die u elke dag doet, plus een breed scala aan toepassingen om uw bedrijf uit te breiden.
HP Latex produceert afdrukken die droog zijn voor levering op dezelfde dag en die end-to-end duurzaamheid bieden terwijl de kosten laag blijven.

  • Binnenkwaliteit: 13 m²/uur (140 ft²/uur)
  • Tot 1,63 m (64 inch) rolbreedte
  • HP 831 Latex inktcartridges, 775 ml
  • HP Optical Media Advance Sensor (OMAS)
  • Efficiënt snijden met automatische X-asfrees
  • Online opleiding tot operator

Neem de productrondleiding

Betaalbare toegang tot signage voor binnen en buiten

De HP Latex 335 printer biedt veelzijdige mogelijkheden voor binnen- en buitentoepassingen. Deze betaalbare printer print snel met gezondere Latex-inkt op waterbasis¹ en produceert duurzame, krasbestendige afdrukken die vergelijkbaar zijn met hard-solvent inkt².

Aanbevolen toepassingen

Houd de kosten laag met een voordelige investering

Produceer hoogwaardige afdrukken met HP OMAS en HP Latex Optimizer. Eenvoudig, automatisch, onderhoudsarm printen. Inclusief opwikkelspoel.


  1. Gebaseerd op een vergelijking van HP Latex inkttechnologie met die van de voornaamste concurrenten uit december 2013 en analyse van gepubliceerde MSDS/SDS en/of interne evaluatie. Prestaties voor specifieke kenmerken variëren per concurrent en zijn afhankelijk van de inkttechnologie/samenstelling.
  2. Schattingen van HP Image Permanence Lab op een reeks media. Krasbestendigheid is getest met HP Latex inkt en gelijkwaardige hard-solvent inkt. Lichtbestendigheid buiten is getest volgens SAE J2527 met HP Latex inkt op verschillende media, waaronder HP media; bij blootstelling in verticale stand onder gemiddelde (gesimuleerde) buitencondities voor geselecteerde hoge en lage klimaten, inclusief blootstelling aan direct zonlicht en water; prestaties variëren met de omgevingscondities. Lichtbestendigheid bij laminering met HP Clear Gloss Cast Overlaminate. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke media.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP Latex printers

HP Latex productieprinters tot 1,63 m (64 inch) rolbreedte

HP Latex 365 Printer

Zorg voor korte doorlooptijden met duurzame, hoge kwaliteit op productiesnelheid.

HP Latex 315 Printer

Haal meer veelzijdigheid uit kleine ruimten met deze betaalbare printer.

HP Latex 115 Print

Maak gemakkelijk en voordelig grootformaat afdrukken van 1,37 m (54 inch) voor binnen en buiten

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region