HP Latex 115 Print and Cut Plus Solution

De echte oplossing voor afdrukken die tot 50% van de tijd bespaart1

Produceer dezelfde signage die u elke dag doet, plus een breed scala aan toepassingen om uw bedrijf uit te breiden.
HP Latex produceert afdrukken die droog zijn voor levering op dezelfde dag en die end-to-end duurzaamheid bieden terwijl de kosten laag blijven.

 • Indoor-kwaliteit: 12 m²/uur (129 ft²/uur)
 • Snijsnelheid: tot 113 cm/s (44 inch/s) diagonaal
 • Snijkracht: 0 tot 400 gram druk in stappen van 5 gram
 • HP barcodesysteem en OPOS-markeringen
 • HP FlexiPRINT en CUT RIP
 • HP Application Center

Een complete oplossing

Print perfecte afdrukken en snijd nauwkeurig met een druk tot 600 gram. Bespaar 50% meer media met True Shape Nesting1 en creëer in slechts 3 stappen nieuwe toepassingen met HP Applications Center2.

Aanbevolen toepassingen

Bespaar tot 50% van uw tijd3

Print en snijd tegelijk en bespaar tijd. Met HP Latex-technologie produceert u twee keer zo snel en kunt u dezelfde dag leveren omdat afdrukken direct droog zijn en meteen kunnen worden gesneden of gelamineerd.

Eenvoudige en betrouwbare workflow

Print en snijd in slechts enkele stappen met de meegeleverde HP FlexiPRINT en CUT RIP. Vertrouw op nauwkeurige taakherkenning en foutloos snijden met het HP barcodesysteem en OPOS-configuraties (Optical Position System).


 1. Vergeleken met printen zonder nesting. Op basis van een demonstratie van de prestaties door HP in september 2020.
 2. Een HP Applications Center account, een internetverbinding en een apparaat met internetverbinding zijn vereist. Kijk voor meer informatie op http://www.hpapplicationscenter.com
 3. Op basis van interne tests van HP uit september 2020 waarbij de HP Latex Print and Cut Plus Solution werd vergeleken met geïntegreerde print- en snijoplossingen met een vergelijkbare prijs.
 4. Scratch-resistance comparison based on testing third-generation HPVergelijking van krasbestendigheid is gebaseerd op tests van HP Latex-inkt van de derde generatie en representatieve hard-solvent inkt op zelfklevend vinyl en pvc-banner. Lichtbestendigheidswaarden van HP Image Permanence Lab. Lichtbestendigheid buiten is getest volgens SAEJ2527 op verschillende media waaronder HP media; bij blootstelling in verticale stand onder gemiddelde (gesimuleerde) buitencondities voor geselecteerde hoge en lage klimaten, inclusief blootstelling aan direct zonlicht en water; prestaties variëren met de omgevingscondities.
 5. Prestaties kunnen variëren afhankelijk van de gekozen media. Ga voor meer informatie naar hp.com/go/mediasolutionslocator of raadpleeg uw medialeverancier voor compatibiliteitsgegevens. Gebruik textiel dat niet rekt voor de beste resultaten. Inktverzameling is vereist voor poreus textiel. De beschikbaarheid van functies en de daarmee samenhangende prestaties verschilt per printer. Functies kunnen optioneel zijn. Raadpleeg voor meer informatie de datasheets van de afzonderlijke producten op hp.com/go/latex.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP Latex printers

HP Latex productieprinters tot 1,63 m (64 inch) rolbreedte

HP Latex 315 Print and Cut Plus Solution

Groei met deze bedrijfsklare oplossing voor media tot 1,37 m (54 inch) breed

HP Latex 335 Print and Cut Plus Solution

Deze oplossing is geschikt voor bredere applicaties tot 1,63 m (64 inch)

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region