HP DesignJet T730 printer

Een slimme investering voor kleine bedrijven

Robuuste, compacte 36-inch printer met Wi-Fi voor CAD-applicaties en algemene applicaties

  • Intuïtief 4,3-inch (109-mm) kleurentouchscreen
  • D/A1-formaat afdrukken in 25 seconden
  • Vier originele HP inktcartridges van 40 ml tot 300 ml
  • Maak draadloos verbinding met uw printer of via Wi-Fi Direct

Neem de productrondleiding

SLIM: investeer in een robuuste printer

Deze robuuste, compacte en professionele printer past in uw bedrijf en biedt u ruimte om te werken.
Produceert afdrukken 3 maal sneller dan eerdere HP modellen: A1/D-formaat afdrukken zijn binnen 25 seconden gereed.
Kies 40- tot 300-ml HP inktcartridges afhankelijk van uw afdrukvolume – met grote cartridges zijn minder interventies nodig.

Aanbevolen toepassingen

EENVOUDIG: bespaar tijd en voorkom verspilling

50% minder verspilling: print op halve grootte via de automatische papierinvoer/lade; vermijd extra werk en verspilling van grote rollen.1
Het bedieningspaneel werkt net als een smartphone: swipe gemakkelijk door de handige gebruikersinterface op het touchscreen.
Geen LAN nodig: u kunt deze printer overal plaatsen waar draadloze connectiviteit en een Wi-Fi-signaal beschikbaar zijn.2

MOBIEL: print vanaf uw smartphone of tablet

Print vanaf mobiele apparaten met enkele klikken met HP Mobiel printen2 om wijzigingen snel te verwerken.
Onderweg kunt u uw document als bijlage aan een e-mail toevoegen en het rechtstreeks naar uw printer sturen met ePrint.2
Gebruik de app HP AiO Printer Remote3 om extra printfuncties te gebruiken bij het printen vanaf mobiele apparaten.
De printer creëert zijn eigen Wi-Fi-netwerk om eenvoudig verbinding te maken met Wi-Fi Direct.


  1. Bij het printen op losse vellen is er geen extra werk of afval zoals bij het gebruik van vergelijkbare rollenprinters die op de markt waren in september 2015, Wanneer bijvoorbeeld op halve grootte (13,5 inches) wordt geprint op een standaard rol (36 inch) is er meer dan 50% papierafval, plus extra tijd om te snijden.
    2, Om lokaal te printen moeten het mobiele device en de printer op hetzelfde netwerk (meestal via een Wi-Fi access points bridge wireless-to-wired verbinding) zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het toegangspunt. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4GHz-verbinding. Voor remote printen is een internetverbinding naar een HP webprinter nodig. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/designjetmobility.
    3, De mobiele app HP All-in-One Printer Remote is beschikbaar voor Apple® iPad, iPhone en iPod touch met iOS v7,0 of hoger en voor Android™ mobiele apparaten met Android™ v4.4 of hoger. De mobiele app HP All-in-One Printer Remote is gratis beschikbaar in de Apple® App Store voor Apple® mobiele apparaten en in de Google Play Store voor Android™ mobiele apparaten.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP DesignJet printers

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region