HP DesignJet T600

De eenvoudigste plotters ter wereld1

Gewoonweg 's werelds eenvoudigste grootformaat plotters die ook nog eens betaalbaar zijn.

Uiterste eenvoud

Breng de meest complexe renderings tot leven met 's werelds eenvoudigste plotter. Print automatisch A3/B- of A1/D-projecten van verschillende formaten met de HP Click-software en bespaar tijd vanaf het voorbereiden van taken tot het uiteindelijke printproces.

Past bij uw kantoor en budget

Compacte plotters die de efficiëntie verbeteren en voldoen aan ruimtebeperkingen en budgetvereisten. Het is niet alleen 's werelds kleinste plotter, hij is ook gemaakt van tot 30% gerecycled plastic2.

Nieuwe manieren van werken

Werkplekken worden steeds mobieler en flexibeler en professionals hebben tools nodig om op afstand en met kwaliteit te werken. Met de HP Smart-app kunt u vrijwel overal printen met uw smartphone of tablet.

Breng uw grootste ideeën tot leven, op kantoor of op de werkplek, vanaf vrijwel elke locatie met de hoogwaardige, gebruiksvriendelijke plotter.

[1] De HP DesignJet T600-printerserie en de HP DesignJet Studio-printerserie zijn de enige oplossingen waarmee u probleemloos en automatisch zowel grote als kleine vellen in een multi-formaat printbak kunt printen, vergeleken met concurrerende modellen van vergelijkbare omvang en functionaliteit per januari 2020.
[2] Duurzamer ontwerp vergeleken met de eerdere printermodellen (HP DesignJet T500 printerserie) die zijn vervangen door de HP DesignJet T600 printerserie. Gebaseerd op berekeningen conform ISO 14040/14044 levenscyclusbeoordelingen met ReCiPe (H) v. 1.1 (2016) op GaBi 8.5 (2018) software en aangepast aan de jaarlijks verwachte omzet.
[3] Print in één klik met HP Click-software. Geldt voor pdf-, jpeg-, tiff-, dwf- en HP-GL/2-bestanden.
[4] Printers uit de HP DesignJet T650 36 inch-serie zijn tot 17% kleiner in vergelijking met concurrerende alternatieven van vergelijkbare grootten en functies, per januari 2020. 's Werelds kleinste grootformaat plotters op basis van de meest compacte voetafdruk.
[5] Gebaseerd op interne tests van HP in januari 2020 waarbij de HP DesignJet T200 printer, met dezelfde inkt en printmodus als de HP DesignJet T600 printerserie, en Canon TM-200 en TM-300 printers werden vergeleken wat betreft inktgebruik tijdens routinematige reiniging van de printkoppen.
[6] De 24 inchmodellen uit de HP DesignJet T600-printerserie leveren A1/D-afdrukken in 26 seconden en de 36 inchmodellen leveren A1/D-afdrukken in 25 seconden.
[7] Printen met drie kliks met HP Click-software in vergelijking met tot 11 kliks met concurrerende alternatieven bij het printen van 5 bestanden van verschillende formaten. Geldt voor pdf-, jpeg-, tiff-, dwf- en HP-GL/2-bestanden. Op basis van tests is de HP DesignJet T650 36 inch printer, vanaf de voorbereiding van de taak tot het printen, tot 102% sneller dan concurrerende modellen van vergelijkbare omvang en functionaliteit per januari 2020.
[8] Tot 31% nauwkeurigere lijnen op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij de rechtheid van verticale lijnen van 1 pixel werd vergeleken met afdrukken van de HP DesignJet T600-printerserie en Canon TM-305 printer op normaal papier met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus. Tot 65% groter kleurenbereik op basis van interne tests van HP in september 2019 waarbij het kleurenbereik werd vergeleken met afdrukken van de HP DesignJet T600-printerserie en Canon TM-305 printer op normaal Océ-papier van 75 g/m² met een vergelijkbare snelle printmodus/conceptmodus.

Denk groot. Print gemakkelijk.

HP DesignJet Studio Printer series

De eenvoudigste plotters ter wereld

HP DesignJet T200 Printer series

Eenvoudig en betaalbaar printen met 's werelds kleinste plotter.

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

HP DesignJetのすべてを体感 HP 東京グラフィックス エクスペリエンス センター

専任のスペシャリストの説明により、HP大判プリンターの品質とスピードを体感いただけます。


当デモルームは2022年春、東京都大田区平和島に「 HP 東京グラフィックス エクスペリエンス センター」としてリニューアル移転いたしました。


ご来場は完全予約制となっております。

Virtual Booth
Switch to another region