HP DesignJet T2600 multifunctionele printerserie

Ontworpen om samen te werken

 • Intuïtief 15,6-inch (7,6-cm) touchscreen
 • Snelle toegang tot gedeelde mappen om te printen en te scannen
 • Eenvoudig PDF-printen met HP Click software
 • Snelste printsnelheid, tot 180 D/uur
 • Geautomatiseerde scan- en post-editing-mogelijkheden
 • Adobe PDF Print Engine
 • De veiligste grootformaatprinters ter wereld

Neem de productrondleiding

Gestroomlijnde ervaring – ontworpen voor iedereen

Ongekend eenvoudige ervaring met een slimme 396,2 mm (15,6 inch) interface en de makkelijkste manier om PDF's te printen met HP Click.1
Stimuleer een goede samenwerking door teams snel toegang te geven tot gedeelde mappen voor printen en scannen.2
Bied uw team meer mogelijkheden. Print en deel taken eenvoudig vanuit de cloud met uw mobiele apparaat en de HP Smart-app.
Past in uw werkomgeving dankzij het kleinste oppervlak en de stille werking, met tot 87% minder geluid.3

Aanbevolen toepassingen

Ongekende prestaties – voor de perfecte uitvoering van elk ontwerp

Veelzijdig ontwerp, van nauwkeurige lijntekeningen tot 3D-afbeeldingen met felle kleuren, met HP Bright Office inkt.
Zorg voor de hoogste nauwkeurigheid en geef de kleinste details weer met de unieke Adobe PDF Print Engine.4
Haal deadlines dankzij de hoogste snelheid van tot 180 D/uur, de enige automatische stapelfunctie voor afdrukken3 en dubbele rollen.5
Digitaliseer uw projecten eenvoudig met geautomatiseerd scannen, gebruiksvriendelijke snelinstellingen en functies voor post-editing.

Veilig – de veiligste grootformaat printer ter wereld

Vertrouw op de beste netwerkbeveiliging met functies zoals HP Secure Boot en whitelisting.6
Met veilige gebruikersverificatie bepaalt u wie toegang heeft tot de printer en vertrouwelijke documenten.
Houd uw printers veilig met HP JetAdvantage Security Manager.


 1. Vergeleken met Canon Direct Print & Share en op basis van 'One Click Print'. Printen met één klik, nadat de afbeelding is geselecteerd, indien het hele bestand zonder wijzigingen van de afdrukinstellingen wordt geprint. Van toepassing op PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF-, HP-GL/2-bestanden.
 2. Gebruikt het LDAP-protocol (Lightweight Directory Access Protocol).
 3. Gebaseerd op vergelijkbare grootformaat inkjetprinters onder de € 12.000 per december 2018. IDC-cijfers tonen aan dat Canon, Epson en HP met ingang van het derde kwartaal van 2018 een gecombineerd aandeel van 98% in deze printercategorie hebben. De meest compacte footprint berekend met alle apparaten in de "bedieningsmodus" met een Open Basket en de arm van het scherm (voorpaneel) uitgespreid om gebruikersinteractie mogelijk te maken en de scanner is opgetild op de Canon TX 3000 T36 MFP en de Epson SC-T5200 MFP om het laden van materiaal aan de bovenkant mogelijk te maken. Laagste geluidsniveau volgens interne HP tests van het geluidsniveau tijdens de bedrijfsmodus (normaal papier, lijnen tekenen, normale modus) in vergelijking tot de gepubliceerde specificaties van concurrerende printers. Percentageberekeningen van geluidsniveau op basis van lineaire units vs. Canon TX-3000 gepubliceerde specificatie van 51 dB(A). Hoogste afdruksnelheid gebaseerd op onafgebroken afdruksnelheden. Alleen automatisch stapelen van afdrukken op basis van de eenheid van de geïntegreerde stapelaar versus concurrerende printers die enkel een opvangbak hebben of een opvang met stapelstand.
 4. Vereist de aanschaf van een HP DesignJet T2600 PostScript®-model of optionele HP DesignJet PostScript/PDF-upgradekit. Hoogste nauwkeurigheid en fijnste details vergeleken met printers zonder de geïntegreerde Adobe-technologie met uitzondering van RIP-gebruikers, en gebaseerd op interne HP tests met PDF-bestanden met speciale lettertypen, PANTONE®-kleuren, vloeiende schaduweffecten, overprinten en transparanties die alleen kunnen worden gereproduceerd met de Adobe PDF Print Engine. De Adobe PDF Print Engine (APPE) is het snelle, betrouwbare afdrukplatform van Adobe. Kijk voor meer informatie op http://www.adobe.com/products/pdfprintengine.
 5. Dubbele rollen worden alleen meegeleverd bij HP DesignJet T2600dr multifunctionele printers.
 6. Geavanceerde ingebouwde beveiligingskenmerken zijn gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde ingebouwde beveiligingskenmerken van concurrerende printers die beschikbaar waren in februari 2019.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP DesignJet printers

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region