HP Latex

Klaar om HP Latex te kopen? Uw grote vragen beantwoord

U hebt talloze video's bekeken en alle artikelen gelezen die u nodig hebt. U hebt besloten dat HP Latex de juiste keuze is voor uw bedrijf, maar er blijft nog één vraag over: welk model van ons kiest u?


Onze experts hebben de meest voorkomende vragen over onze producten beantwoord, zodat u de juiste beslissing kunt nemen:


V: Wij willen ons portfolio uitbreiden. Welke printer raadt u aan?


A: U moet rekening houden met een aantal belangrijke dingen.


Als u op harde en flexibele media wilt afdrukken, dan is de HP Latex R-serie de perfecte oplossing voor u. Met deze printer kunt u een reeks geprinte producten produceren, van signage voor buitengebruik en decoratieve toepassingen tot POP en FSDU's, en zelfs toepassingen zoals verpakkingen in kleine oplagen of thermovormen.

Als u op zoek bent naar een roll-to-roll printer, is het belangrijk om te weten dat alle HP Latex roll-toroll machines (inclusief de HP Latex R serie) dezelfde toepassingen kunnen produceren. U moet het juiste formaat overwegen: werkt een formaat van 64 inch (1,63 cm) wel? Of hebt u grotere rollen nodig?


Wat uw wensen ook zijn, bedenk wel dat HP Latex-printers geschikt zijn voor meerdere afdruktaken: van traditionele signage voor buitengebruik tot retail, evenementen en tentoonstellingen, en meer gespecialiseerde toepassingen zoals carwrapping of decoraties.


V: De afdrukcapaciteit is onze grootste uitdaging. Welke printer kan ons tempo bijhouden?


A: Als u een industriële productiecapaciteit nodig hebt met een printer van 126 inch (3,2 m), dan is de HP Latex 3600 uw keuze. Met een voorgesteld maandelijks volume van 80.000 ft² (8000 m²) is dit de meest productieve printer in ons portfolio. Deze wordt op de voet gevolgd door de HP Latex 1500, die ook een maximale breedte van 3,2 m heeft.


Als u een robuuste en productieve printer wilt met het formaat van 64 inch (1,63 m), dan zijn de HP Latex 700 en 800 series de perfecte keuze. De HP Latex 800 wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor een voorgesteld maandelijks volume van 9000 ft² (900 m²) – ideaal om uw workflows een superboost te geven. Dit onlangs gelanceerde model is tot 30% productiever dan zijn voorganger,1 met snelheden tot 388 ft² (36 m²) per uur voor buitenafdrukken,2 met 50% meer spuitmondjes per printkop voor een uitstekende verzadiging op hoge snelheid.


V: Wij hebben een zeer productieve roll-to-roll printer van 126 inch (3,2 m) nodig die 24/7 met maximale uptime actief kan zijn. Wat is de oplossing?


A: Voor robuuste kwaliteit op elke snelheid voor de productie van speciale toepassingen zou de HP Latex 3600 uw eerste keuze moeten zijn. Hij kan productiepieken tot 350.000 ft² per maand gerust aan.3 Met dit printerwerkpaard maximaliseert u de uptime en kunt u 's nachts printen. Uw operator kan tot vier printers tegelijk beheren, waardoor de arbeidskosten tot een minimum worden beperkt. Werk efficiënter dankzij automatisch onderhoud, heavy-duty rollen en HP inktcartridges van 10 liter.


V: Wij zijn een klein bedrijf met een beperkt budget. Wat is voor ons het beste?


A: Als u de voordelen van HP Latex-technologie op waterbasis wilt ervaren, is de HP Latex Print and Cut Plus een complete oplossing die de veelzijdigheid van HP Latex combineert met een betrouwbare print- en snijworkflow. Produceer twee keer zo snel4 in vergelijking met ingebouwde print-/snijmachines en lever producten af op dezelfde dag dankzij de HP Latex-technologie, die ervoor zorgt dat prints er droog uitkomen zodat u onmiddellijk kunt snijden of lamineren. Een ideale keuze voor wie een gebruiksvriendelijke oplossing nodig heeft die geen afbreuk doet aan de esthetiek of prestaties.


V: Ik heb witte inkt nodig. Ik wil kunnen printen op transparante en gekleurde media voor raamstickers, carwrapping en decoraties.


A: Voor deze toepassingen hebt u een van onze modellen met witte inkt nodig. Deze zijn de HP Latex 700 W-, HP Latex 800 W- en HP Latex R-serie met witte inkt. Als u op zoek bent naar een hybride oplossing om te printen op harde en flexibele media, dan is de R-serie uw keuze. Als u een roll-to-roll printer wilt, kunnen de 700 W- of 800 W-grootformaatprinters u een voordeel bieden bij het printen op materialen zoals stoffen, raamstickers of carwrapping.

Al deze modellen bieden u de voordelen van witte inkt – zonder complexiteit. Ons unieke automatische hercirculatiesysteem en printkopreiniging verminderen handmatig wissen en voorkomen verstoppingen. U profiteert van de witste witte HP Latex-inkt: wit met hoge opaciteit5 die na verloop van tijd niet vergeelt.


V: Wij omarmen de voordelen van digitale connectiviteit. Welke Latex-printer is voor ons geschikt?


A: Alle Latex-printers worden geleverd met onze digitale suite van HP PrintOS6 , compleet met geavanceerde functionaliteiten zoals controle op afstand om uw dagelijkse projecten nauwlettend in de gaten te houden, zodat u op elk gewenst moment en vanaf elke gewenste locatie strategische beslissingen kunt nemen. Krijg inzicht in al uw HP printers en voorkom herhalende en tijdverslindende configuratieprocessen. Back-ups zijn automatisch en u kunt printer- en substraatconfiguraties gemakkelijk herstellen.


Welke printer u ook kiest, u kunt de printproductie vereenvoudigen en automatiseren.

Wat is de volgende stap?


Hebt u een besluit genomen? Praat met een expert, dan kunt u direct aan uw traject beginnen.


Wilt u uitgebreide technische specificaties? Bekijk dan een van onze productspotlights, waarin we dieper ingaan op de ins en outs van elke printer.

Footnotes

1.-Vergeleken met de vorige modellen (HP Latex 300- en 500-printerserie)
2.-269 ft²/uur (25 m²/uur) binnen en 388 ft²/uur (36 m²/uur) buiten geldt voor de HP Latex 800-printerserie. Voor alle printers, modus voor buiten (banner) met 4-pass, 100%. Modus voor binnen (SAV) met 6-pass, 100%. Op basis van interne HP tests in september 2020 op Avery 3001. De printsnelheid kan variëren als gevolg van het adaptieve printmechanisme ter voorkoming van kwaliteitsfouten.
3.-Gebaseerd op interne HP tests is de HP Latex 3600-printer geschikt voor productiepieken tot 350.000 ft² (35.000 m²) per maand (in de 6-pass printmodus). Herhaalde maandelijkse productie van dit volume wordt afgeraden en kan extra onderhoud vereisen.
4.-Op basis van interne tests van HP uit september 2020 waarbij de HP Latex Print and Cut Plus-oplossing werd vergeleken met ingebouwde print- en snijoplossingen met een vergelijkbare prijs. Een geïntegreerde printer/snijmachine is een grootformaatprinter met een contoursnijder in dezelfde printer die de media print en vervolgens de media naar achteren beweegt om de geprinte uitvoer te snijden.
5.-Witte inkt verkrijgbaar voor de HP Latex 700 W- en 800 W-printers. Witste wit gebaseerd op ISO/DIS 23498 vergeleken met concurrerende alternatieven die gebruikmaken van oplosmiddelen en uv-technologieën onder $ 50.000 USD per mei 2020. Test uitgevoerd op zwart ondoorschijnend zelfklevend vinyl (L*:4.16 – a:0,48- b:2,34) met 160% UF-printmodus bij gebruik van HP 832 witte Latex inktcartridge van 1 liter bij de HP Latex 700 W-printer en 836 witte Latex-inktcartridge bij de HP Latex 800 W-printer. Visuele opaciteit = 91%.
6.-https://www.hp.com/uk-en/commercial-printers/floater/printos.html

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Our sales representatives are here to help. Submit the following form and an HP-authorized representative will contact you by phone or email. Our experts can advise you on the best printer to suit your needs and inform you about our latest trade-in program.

Virtual Booth
Switch to another region