Bekijk hoe uw bedrijf waardevolle klanten kan behouden met de nieuwste trends op het gebied van printtoepassingen.

De vier trends in breedformaattoepassingen die u moet kennen

De wereld is veranderd en u moet bijblijven. Zo kunnen drukkers in grootformaat voorop blijven lopen met nieuwe praktische toepassingen.

Printen in de moderne wereld

Printbedrijven hebben een kans om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met grootformaatprinten. Het is tijd om innovatievere, nuttigere en digitaal verbeterde producten te leveren waarmee uw klanten aan de eisen van hun klanten kunnen voldoen.

Wij hebben een keuze gemaakt uit de laatste trends op het gebied van printtoepassingen zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw product- en dienstenaanbod. Van gepersonaliseerde interieurdecoraties tot duurzame car wrapping zijn hier vier manieren waarop grootformaatprinten van invloed zal zijn op de wereld om ons heen – en hoe u betrokken kunt raken bij praktische toepassingen.

Bekijk hoe uw bedrijf waardevolle klanten kan behouden met de nieuwste trends op het gebied van printtoepassingen.

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region