Prana Publicist

HP Latex R printerserie

Prana Publicist begon 18 jaar geleden als een reclamebureau maar de marktconcurrentie leidde tot een POP-bureau. Vanuit dit oogpunt vraagt de klant ons om nieuwe innovatieve oplossingen te bieden.

De R2000-printer is een zeer veelzijdige oplossing voor ons productieproces. Dankzij het droogsysteem en de latexinkt op waterbasis, hebben we een goede afdruksnelheid bereikt en ook een breed scala aan kleuren vergeleken met andere technologieën.

Met deze technologie kunnen we voldoen aan de behoeften van onze klanten die meer kwaliteit nodig hebben bij het printen op hard materiaal.

- Angel Herrera Silva, Operation Manager

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region