HALLOTEX

HP Stitch printer

Hallotex ontwerpt en vervaardigt draden, stoffen en kleding.

Ontdek hoe deze Spaanse modeproducent de beeldkwaliteit verhoogt en dagelijkse onderhoudsprocedures elimineert met zijn nieuwe HP S500 dye-sublimatieprinter met thermische inkjetprintkoptechnologie.

HP helpt ons dit type product aan te bieden en te presenteren op een manier die dagelijks sneller is en een betere beeldkwaliteit heeft"

- Jordi Bonareu, CEO

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region