G-MEISTER van Yamax Inc

HP Latex printerserie

G‐Meister van Yamax Inc is al 15 jaar actief in de sector voor het wrappen van voertuigen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in beschermlagen voor auto's die zijn afgestemd op de wensen van individuele klanten en beheert elke fase van het proces, inclusief ontwerp en drukwerk. Het biedt technische voordelen ten opzichte van concurrenten met hooggekwalificeerde interne vaklieden. Om het doel te bereiken om altijd op zoek te gaan naar de volgende innovaties op het gebied van "vehicle-wrapping", print G-Meister al drie jaar lang met de HP Latex 560.

Voor het printen van solvent moesten we drie dagen lang printen, drogen en lamineren voordat we het konden aanbrengen. Onze HP Latex printer biedt daarentegen de unieke voordelen, waaronder snel printen en snel drogen in slechts één dag, zodat we de volgende dag kunnen beginnen met aanbrengen.

– Koji Yamaguchi, CEO

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region