ComRo Rohner AG

HP Latex R printerserie

ComRo Rohner AG, Zwitsers grootformaat drukkerij gevestigd in Rothenburg, heeft geïnvesteerd in een HP Latex R2000 printer.

Volgens het bedrijf is het grootformaat printersysteem, dat zowel op harde als flexibele substraten kan printen, bijzonder geschikt voor de groeiende vraag naar kartonverpakkingsproducten.

Dankzij het automatische printersysteem kunnen we nu grotere hoeveelheden produceren, omdat het systeem 's nachts onafhankelijk blijft werken.

– Silvan Rohner, oprichter en directeur

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region