Brest Hospital

HP Latex printerserie

Brest CHRU heeft zijn MRI-ruimte in een onderzeeër veranderd.

Een prachtige inrichting die niet alleen esthetisch maar ook curatief is. Dankzij de nieuwe afdruktechnologieën van HP, met name via het Latex-assortiment, is het mogelijk om de ruimte te personaliseren op gevoelige plaatsen zoals ziekenhuizen.

De HP Latex 560 printer past een logica toe die vooral opvalt door inkt op waterbasis, de enige inkt met een niet-toxische relatie en die duurzame mensen aanspreekt en voldoet aan de strenge normen die door ziekenhuizen worden gehanteerd.

– Marc Le Gall, Manager

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region