Toehold – Jayanth Sharma

HP DesignJet Z printerserie

De HP DesignJet Z9 helpt me mijn ambacht naar een hoger niveau te tillen, waardoor ik me kan verheugen op mijn volgende avontuur om een nieuwe geweldige foto vast te leggen.

Ik moet het grote plaatje vastleggen en ook de details moeten juist zijn. Het is van vitaal belang dat deze details in de uiteindelijke afdruk worden weergegeven. Met HP DesignJet zie ik elke kleur tot leven komen en mensen kunnen de foto's echt voelen

- Jayanth Sharma, CEO

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region