PCI grafisch systeem

HP Latex R printerserie

PCI Graphics, een grootformaat afdrukprovider in DC, heeft de nieuwe HP Latex R technologie gebruikt om de productiecapaciteit uit te breiden en de flexibiliteit van applicaties te vergroten met nieuwe materialen.

Hiermee kan de printer dezelfde look leveren bij zowel harde als flexibele campagnes.

Door de mogelijkheid om een meer divers productaanbod uit te voeren, kunnen we een grotere markt bedienen dan nu. Latex biedt zo veel meer op het gebied van textiel, acryl, styreen en coroplast zonder de problemen van kromtrekking door hitte en andere milieukwesties omtrent UV-afdruk.

– Bob Green, directeur

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region