Parallax Digital Studios

HP Stitch printer

Toonaangevende grootformaat printleverancier Parallax Digital Studios heeft geïnvesteerd in de eerste superbrede HP Stitch S1000 dye-sublimatieproductieprinter voor textiel in de VS.

De investering zal de capaciteit van Parallax uitbreiden met zachte signage en decoratieartikelen, waardoor het bedrijf hoogwaardige kleuren en kwaliteit kan leveren in zijn HP grootformaatportfolio met een hogere productiviteit en flexibiliteit op het gebied van substraten. De Stitch printer van Parallax zal zich aansluiten bij de nieuw verworven HP Latex R2000 printer voor harde en flexibele substraten en de bestaande HP Latex 3500 en Latex 360.

Parallax Digital blijft zijn HP grootformaatportfolio uitbreiden en profiteert van de innovatie van HP om toepassingen uit te breiden en de productiviteit te verhogen.

– David Cleviger, Voorzitter

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region