COMERSAN

HP Stitch printer

Ontdek hoe de Spaanse fabrikant van interieurdecoraties Comersan een betere beeldkwaliteit, resolutie en productiviteit bereikt met de HP STITCH S1000 dye-sublimatieprinter met thermische inkjetprintkoptechnologie.

Comersan is een textielproductiebedrijf voor stoffering en decoratie.

Van de zes printers die we hebben, is de HP Stitch de meest productieve. Deze produceert bijna twee keer zo veel als de andere printers die we hebben.

- Juan J. Perez, directeur kleur- en drukbewerkingen

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region