Up and Go, Win Sport en Colorby

HP Latex R printerserie

Meerdere bedrijven, zowel Up and Go als Win Sport en Colorby bespreken de voordelen die zij hebben ervaren sinds de implementatie van de HP Latex R2000 printer. De R2000 heeft een hogere productiesnelheid, afdrukkwaliteit en afdrukken op verschillende materialen mogelijk gemaakt.

De geurloze inkt heeft de productieomgeving verbeterd en de bedrijven in staat gesteld markten te betreden waar gezondheid een prioriteit is.

We zijn enthousiast dat we continu kwaliteit en ecologisch duurzame producten kunnen leveren.

– Antonella Erbisti, ondernemer

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region