Saint François de Paule School & Riccobono

HP Latex R printerserie

Saint François de Paule School heeft samengewerkt met Riccobono om het interieur van de school te decoreren met behulp van harde en flexibele media.

De PSP gebruikte de HP Latex R2000 printer om een aparte omgeving te creëren, waardoor de lessen en de school een geweldige leerervaring bieden.

Het voordeel van R2000 met HP Latex inktcartridges is dat het ons in staat stelt te printen op flexibele en harde materialen met dezelfde inkten.

– Jean-Damien Riccobono, Agency Manager

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region