Ellis Air Conditioning

HP PageWide XL printerserie

De groei van Ellis Air Conditioning wordt toegeschreven aan het vermogen om een breed scala aan verwarmings-, ventilatie- en airconditioningprojecten aan te pakken en te vervullen.

De groei en het succes ging gepaard met een probleem toen de vraag naar technische tekeningen drastisch steeg. De installatie van de HP PageWide XL 4000 MFP was de logische oplossing om de nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden.

We zagen duidelijk dat de HP PageWide XL 4000 MFP de enige printer was die aan al onze eisen kon voldoen. Het was sneller en efficiënter dan de andere merken die wij hebben beoordeeld. De knelpunten zijn verdwenen. De analyse- en ontwerpteams concurreerden niet langer om hun projecten te laten printen."

– Adam Langford, algemeen directeur

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region