Anheuser-Busch

HP PageWide XL printerserie

Anheuser-Busch brengt meer dan 100 verschillende biermerken naar de wereldmarkt en heeft dankzij het geprinte marketingmateriaal een sterke aanwezigheid in de winkel, evenals bij muziek- en sportevenementen van Los Angeles.

Door te kiezen voor de HP PageWide XL 8000 printer, kan het bedrijf direct reageren met hoogwaardige printcampagnes, de concurrentie op de markt verslaan en gelijke tred houden met digitale promoties.

De HP PageWide XL 8000 printer was geweldig. We hoeven niet meer uit te besteden. De kwaliteit is precies wat we nodig hebben en we hebben $ 200.000 bespaard op de jaarlijkse uitbestedingskosten.

- Shaun Silva, Graphics supervisor

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region