HP STITCH S300 printer

Een nieuwe kijk op dye-sub printen.

Dankzij de eerste printkoptechnologie voor thermische inkjets bent u minder tijd kwijt en produceert u minder afval. Bovendien produceren al uw printers consistente kleuren, van sportkleding en mode tot soft signage en interieurtoepassingen. HP STITCH dye-sublimation printers.

HP STITCH S300 64-inch printer

  • Beheer kleuren eenvoudig met HP SmartColor
  • Een complete end-to-endoplossing, van RIP- tot HP media
  • Print op transferpapier of rechtstreeks op de stof.2
  • Eerste volledig vóór-ladende dye-sub printer.3

Neem de productrondleiding

Aanbevolen toepassingen

Snel en eenvoudig met kleur

Ervaar hoe HP SmartColor sneller en eenvoudiger is dan ooit tevoren en u de kleuren geeft die u verwacht. U kunt nu binnen een uur uw eigen kleurprofielen downloaden of maken en automatisch de beste visuele kleurovereenkomst1 krijgen als een Pantone-kleur buiten uw kleurenbereik valt.

Een nieuwe manier om tijd en geld te besparen

Print vanaf één apparaat op zowel transferpapier als direct op stof.2 Bespaar tijd met automatisch onderhoud van de printkop door handmatige maatregelen te elimineren en verlaag de mediakosten door lichtgewicht papier met een gerust gevoel te beheren.

Een slimmere benadering om op textiel te printen

Dye-sub printen is nu betrouwbaarder en voorspelbaarder dan ooit. Beheer uw afdrukbewerkingen vanaf elke locatie en op elk gewenst moment met HP PrintOS. Bovendien worden spuitmonden automatisch gedetecteerd en gecompenseerd,3 en wordt de uptime gemaximaliseerd met HP Service Edge.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP STITCH S printerserie

Dye-sublimatieprinters

HP STITCH S500 Printer

De efficiëntste printer voor zeer veeleisende gebruikers van dye-sub printers


  1. Detecteert automatisch wanneer een PANTONE®-kleur buiten het gamut valt.
  2. Printen op poreuze media – direct op textiel – is alleen bedoeld voor kleine oplagen.
  3. In vergelijking met alternatieve op dye-sublimatie gebaseerde textielprinters van 162,6 cm (64 inch) die beschikbaar zijn vanaf januari 2019. Alleen de HP Stitch S printerserie biedt HP SmartColor hulpmiddelen en een ingebouwde spectrofotometer voor een beter kleurbeheer.

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region