HP DesignJet XL 3600 multifunctionele printerserie

Ervaar de nieuwe standaard voor betrouwbaarheid
Ontworpen voor duurzaamheid en om u bij te benen

Ervaar de snelste, meest robuuste en compacte MFP op de markt.1

  • Eerste pagina gereed binnen 29 seconden
  • Tot 2 rollen
  • Capaciteit voor supplies van 300 ml
  • 36 inch

Neem de productrondleiding

Kies voor extreme betrouwbaarheid

Robuust en compact ontwerp voor veeleisende omgevingen, zoals uw kantoor.1

Direct resultaat

Print. De eerste pagina wordt in slechts 29 seconden geprint. Zo hoeft u niet langer bij de printer te wachten.2

Verlaag uw kosten

De allerlaagste operationele kosten2, met zwart-wit- en kleurenafdrukken voor dezelfde prijs.

Aanbevolen toepassingen


  1. 30% kleinere voetafdruk is gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 40% van het totale marktaandeel van LED-printers voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Meting uitgevoerd met betrekking tot operationele voetafdruk (met medialade geopend). Stilste werking is gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 40% van het totale marktaandeel van LED-printers voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Stilste volgens interne tests van HP van de geluidsdruk van de operationele modus en en de modus gereed/geluid (gewoon papier, lijntekening, normale modus) in vergelijking met de gepubliceerde specificaties van concurrerende printers. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/designjetxlclaims.
  2. Gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 70% van het totale marktaandeel van LED-printers voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Snelste eerste pagina gereed is gebaseerd op interne tests van HP voor specifieke gebruiksscenario's. Operationale kosten zijn gebaseerd op producten met ledtechnologie voor kleine volumes onder $ 17.000 die per november 2018 verkrijgbaar waren. De operationele kosten omvatten supplies en servicekosten. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/designjetxlclaims.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP DesignJet printers

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region