HP DesignJet T1600 Printers

Ontworpen om samen te werken

 • Eenvoudig PDF-printen met HP Click software
 • Snelste printsnelheid, tot 180 D/uur
 • Automatisch stapelen van afdrukken
 • Adobe PDF Print Engine
 • Optie met dubbele rollen
 • De veiligste grootformaatprinters ter wereld

Neem de productrondleiding

Ervaar de eenvoud – op zijn best

Werk slim met de meest eenvoudige manier om PDF's te printen1 met behulp van HP Click software.
Bied uw team meer mogelijkheden. Print en deel taken eenvoudig vanuit de cloud met uw mobiele apparaat en de HP Smart-app.
Past in uw werkomgeving dankzij het kleinste oppervlak en de stille werking, met tot 87% minder geluid.2

Aanbevolen toepassingen

Ongekende prestaties – voor de perfecte uitvoering van elk ontwerp

Veelzijdig ontwerp, van nauwkeurige lijntekeningen tot 3D-afbeeldingen met felle kleuren, met HP Bright Office inkt.
Zorg voor de hoogste nauwkeurigheid en geef de kleinste details weer met de unieke Adobe PDF Print Engine.3
Haal deadlines dankzij de hoogste snelheid van tot 180 A1/uur en een optie voor dubbele rollen.4
Werk productiever dankzij de geïntegreerde, automatische stapelfunctie voor afdrukken, tot 100 vellen.

Veilig – de veiligste grootformaat printer ter wereld

Vertrouw op de beste netwerkbeveiliging met functies zoals HP Secure Boot en whitelisting.5
Met veilige gebruikersverificatie bepaalt u wie toegang heeft tot de printer en vertrouwelijke documenten.
Houd uw printers veilig met HP JetAdvantage Security Manager.


 1. Vergeleken met Canon Direct Print & Share en op basis van 'One Click Print'. Printen met één klik, nadat de afbeelding is geselecteerd, indien het hele bestand zonder wijzigingen van de afdrukinstellingen wordt geprint. Van toepassing op PDF-, JPEG-, TIFF-, DWF-, HP-GL/2-bestanden.
 2. Op basis van vergelijkbare grootformaat inktjetprinters onder € 12.000 vanaf december 2018. IDC-cijfers tonen aan dat Canon, Epson en HP gezamenlijk goed zijn voor een aandeel van 98% wereldwijd binnen deze printercategorie per Q3 2018. Hoogste printsnelheid gebaseerd op onafgebroken afdruksnelheden. Kleinste oppervlak is voor alle apparaten berekend in de 'bedrijfsmodus' met een open opvangbak en de arm van het scherm (voorpaneel) uitgevouwen voor interactie van de gebruiker. Laagste geluidsniveau volgens interne HP tests van het geluidsniveau tijdens de bedrijfsmodus (normaal papier, lijnen tekenen, normale modus) in vergelijking tot de gepubliceerde specificaties van concurrerende printers. Percentageberekeningen van geluidsniveau op basis van lineaire units vs. Canon TX-3000 gepubliceerde specificatie van 51 dB(A).
 3. Vereist de aanschaf van een HP DesignJet T1600 PostScript®-model of optionele HP DesignJet PostScript/PDF-upgradekit. Hoogste nauwkeurigheid en fijnste details vergeleken met printers zonder de geïntegreerde Adobe-technologie met uitzondering van RIP-gebruikers, en gebaseerd op interne HP tests met PDF-bestanden met speciale lettertypen, PANTONE®-kleuren, vloeiende schaduweffecten, overprinten en transparanties die alleen kunnen worden gereproduceerd met de Adobe PDF Print Engine. De Adobe PDF Print Engine (APPE) is het snelle, betrouwbare afdrukplatform van Adobe. Kijk voor meer informatie op http://www.adobe.com/products/pdfprintengine.
 4. Dubbele rollen worden alleen meegeleverd met HP DesignJet T1600dr printers.
 5. Geavanceerde ingebouwde beveiligingskenmerken zijn gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde ingebouwde beveiligingskenmerken van concurrerende printers die beschikbaar waren in februari 2019.

Ontdek hoe u de capaciteit en mogelijkheden
van uw bedrijf om te groeien kunt uitbreiden.

HP DesignJet printers

Boek een demo

Hoewel we niet persoonlijk kunnen vergaderen, kunt u ook een live productdemo bijwonen of deelnemen aan een live presentatie van onze experts.


Klik op de bijbehorende knop hieronder om deze te plannen.

Vraag een voorbeeldset aan

Wilt u graag zelf onze afdrukvoorbeelden bekijken? Vraag dan een voorbeeldset aan met een selectie van ons assortiment. Zo helpen wij uw business groeien en tegelijkertijd de verbeelding van uw klanten vergroten.

Contact opnemen met een HP verkoopspecialist

Onze verkoopvertegenwoordigers staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande formulier in, dan neemt een door HP bevoegde vertegenwoordiger per telefoon of e-mail contact met u op. Onze experts kunnen u adviseren over de beste printer die aan uw behoeften voldoet en u informeren over ons nieuwste inruilprogramma.

Virtual Booth
Switch to another region